Telefonul tău
va funcționa din nou
ca nou


Bineinteles, totul ar fi mai simplu dacă am preveni, dar, dacă din păcate, ecranul tau s-a spart, ești pe mâini bune. Folosim componente originale și respectăm procedura originală a producătorului.

Oferim servicii premium pentru persoane fizice și service-uri GSM

Înlocuire display/ecran

Ne-am specializat în înlocuirea ecranelor telefoanelor mobile și ne caracterizăm ca adevarați profesioniști, responsabili și de încredere. Ne mândrim cu faptul că suntem prima firmă din vestul României specializată în schimbarea sticlei sparte, prin laminare OCA. Efectiv replicam procedura de fabrică la asamblarea display-urilor, cu ajutorul aparatelelor de ultimă oră pe care le deținem. Ce înseamna asta? La asamblare, noul tău ecran va trece prin exact aceiasi pași folosiți chiar de către producător la montarea lui.

Aplicare folie

Folia de protcție este centura de siguranță a smartphone-ului tău. Un moment de neatenție poate costa destul de mult, așa că folia de protecție este o investiție minimă pentru liniștea ta și pentru integritatea telefonului tău.

Folia Infinity Protect are la bază tehnologia Nano Coat - o particulă de polimer foarte subțire cu ajutorul căreia șocurile mecanice provocate în urma căzăturii unui telefon sunt absorbite. Astfel, șansele de a se sparge ecranul telefonului sunt aproape nule.

Accesorii

Huse, carcase, incărcătoare, adaptoare mobile și cam orice accesoriu de care ai nevoie pentru telefonul tău.

TEHNOLOGIA OCA

Alege OCA, nu LOCA


Tehnica OCA include folosirea aparaturii și tehnicii de ultimă oră, DS Mobile fiind primul service GSM din zona de vest a țării care a început să o utilizeze.

Tehnica OCA include folosirea aparaturii și tehnicii de ultimă oră, DS Mobile fiind primul service GSM din zona de vest a țării care a început să o utilizeze. Rezultatele bune nu au întârziat să apară, motiv pentru care ne bucurăm de clienți fideli, mulțumiți de serviciile oferite.

Ecranul se înlocuiește în 4 pași:

1. Se scoate ansamblul LCD de pe ramă.

2. Se înlătură sticla spartă de pe display și adezivul original OCA existent pe LCD.

3. Se înlocuiește sticla spartă.

4. Se aplică un nou strat de adeziv OCA și se montează noul ecran cu o matriță specială.


Întreaga procedură este realizată într-un mediu de lucru sigur și perfect filtrat pentru ca ecranul să fie capsat în vid. Display original, nou, înlocuit prin repetarea procedurilor de fabricare.